DAG6-STALLTÄRNA

Idag har vi mest chillat runt på förmiddagen, fixade lite i stallet sen gick vi in och kollade på finalen i hoppningen, OS.
Fan så nervös man blir när det är svenskarna som ska hoppa, Lisen gjorde en jätte fin runda med bara 4 fel, men sedan gick det ju lite mer utför kan man ju säga, Jens fick 12 fel (tror jag), Eckerman fick 16 fel och Roffe 8, inte så mycket att heja för kanske, men det var iallfall kul att vi kom till final! :D
 
Sedan red jag och Kajsa ut med Larry och Kvirre, vi red på åkern i super duper korta Jockeyläder, och fyfasen så jobbigt det är för benen och alla leder! Vi galopperade rätt mycket (4 gånger fram och tillbaka i ganska "snabb" galopp) och sedan släppte vi stygbyglarna och red en länga i galopp också, dom var så fina efter det, Kvirre var så följsam, han är ju för underbar hela tiden!
 
Efter det så duschade vi Addo och Lukas (hundarna) det var inte jätte uppskattat från deras sida men fina blev dom iallfall, även fast dom gnällde lite under processen...men som sagt, vill man bli fin får man lida pin!
 
Efter det gick vi ner till ridbanan för att kolla när Angelica hade lektion för två stycken ryttare med vääääldigt fina hästar, en stooorhäst och en lite mindre, så sjukt fina hopphästar det finns alltså, och så man lär sig så mycket av att bara lyssna och titta på, ruskigt nyttigt faktiskt. Men det började regna som fasen och nu är det fortfarande väldigt mycket regn som öser ner, smattrar som attans mot husvagnen, lite mysigt faktiskt!
 
Imorgon ska vi hoppa för Angelica, och juste för er som undrar så är hon en väldigt duktig hoppryttare som tävlar upp till 150? hoppningar, och för er som vill checka in henne så är det bara att söka på youtube,"Angelica Jacobbson", kan även söka på stalltärna!
 
Over and out!
 
Utsikten ifrån husvagnen, åh fyfan så dålig bild... men orkar inte byta, tar på krafterna!
 
Kajsa och Larry igår, synd att han inte fastnar på bild så bra!
 
Såhär kan det se ut på kvällarna, hunden är då Lukas, även kallad Guldfisken
 
Kajsa och Larry i stallet!
 
*Orkade inte göra om bilderna idag med bättre ljus, hoppas det duger ändå!*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0