25 november

Kom till stallet vid halv 8, han Stod inne och gjorde ingenting då, blev lite små glad när jag kom och frustade!

Idag var han på ett goshumör fast även lite nafsa oh sur humör också... Gjorde väldigt lugna rykttag och väldigt lugna rörelser allmänt, om han nafsade på mig så visade jag ingen aggressivitet utan sa bara ett enkelt nej, som han lyssnade på bra!
Efter en timmes gos och ryktandes så var han väldigt lugn, han visade ingen stress eller något så det var skönt, ibland kan han stå och skrapa efter mat eller röra på sig men ha stod stilla och njöt!

Haha lite roligt för jag brukar ha boxdörren öppen för honom så skulle jag gå ut och hämta hö i "förrådet", så när jag kommer tillbaka igen så står han i stallgången, kikar bak på mig lite, vänder om och går in i boxen igen, så himla söt, han vet sin plats, åh blev alldeles varm i kroppen, haha!

Passade även på den "sista halvtimmen" att göra ordning i stallet, rensa lite grejer, sopa fint osv, blev helt ok nöjd, finare än innan iallfall;)

Imorgon blir det Inge stall för min del då Ulrika rider men passar på att åka in till stan och kolla på bio med min syster, mamma och mormor, mys!

Kvirrisen idag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0