RIDIT

Sådärja, nu har jag och Kajsa ridit lite på kvällskvisten. Hon fick ta Schatal och jag tog Kvirre. Vi red ner till foderby och red på gräsbanan, båda killarna var jätte duktiga. Kvirre reds lite som igår, alltså lite skritt, lite trav och lite galopp, basics som jag tänkte köra på lite framöver för vill inte belasta han för mycket än. 
Kajsa däremot hade lite och kämpa med då Schatal visade sin lite mera "trottsiga" sida idag. Jag kollade nämligen mycket idag för att se hur han beter sig och för att se vad han lyssnar på och inte lyssnar på. 
 
Hon travade fram han och då såg han jätte fin ut, hittade formen ganska så fort men efter kanske 20 min började han sätta sig emot och ville inte riktigt fatta galopp när hon ville osv. Jag tror att han gör så för att han tycker att det är jobbigt, han har ju inte gått dressyr sedan i september och de musklerna sitter väl inte riktigt där dom ska då för att han ska orka hålla igång. Men hon löste problemen jätte bra och till slut fick hon en riktigt bra häst. Med problemen menar jag att han börjar kicka i galoppen och går inte fram för 5 öre, och han börjar slänga rätt mycket med huvudet och bara kurar ihop sig. Men så länge hon var bestämd och drev på han och lät han gå framåt så var han jätte fin. Ett riktigt bra och lärorikt pass för både mig, Kajsa och Schatal tror jag. 
 
Imorgon får killarna vila då jag ska jobba min första jobbdag, börjar klockan 13:00 och slutar 21:30, wish me good luck. :D
 
Såhär ball var himlen vid klockan 4:00 imorse!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Så fin header och jättefin blogg! Kolla gärna in min och lämna en kommentar!

2013-06-18 @ 14:05:21
URL: http://ponnyjossans.blogg.se
Postat av: Kelsie

HEj:-D Jättefin och bra blogg!:-D

2013-06-18 @ 21:54:08
URL: http://ponnygruppen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0