Eskilstuna?

Menade eskilstuna i det förra inlägget, inte enköping.
 
Det är så att jag vill gå till botten med vad det är som får han att sätta sig emot så mycket i galoppen. 
Jag har fått nummer till equipteraput(stavning?) och kontaktat 2 olika NHtränare, men så kom jag på att Ida (Schatals ägare) har pratat med Schatals mammas ägare som bor i eskilstuna.
 
Hans mamma dog tyvärr för 2 år sedan om jag uppfattade det rätt och hon blev endast 14-16 år gammal, född 96?
Hon hade också väldigt mycket problem i galoppen och ville gärna inte galoppera, och det visade sig att hon var ganska låst i länden. 
Ägaren sa att hon var lite blind för att se vad som faktiskt var fel och ville inte inse att det faktiskt var något, så hon fortsatte köra på som vanligt.
Schatals mamma vart tyvärr tvungen att avlivas pga av ryggproblem om jag förstod det rätt. 
Och nu vill jag åka ner dit delvis för att hon erbjöd sig att hjälpa och delvis för att hon kan se om Schatal har samma problem som mamman hade, hon kan även kolla vilken av sadlarna som ligger bäst på honom också,vilket skulle vara mega skönt att  få reda på då jag inte är en specialist hur sadlar ska ligga. 

Men som sagt så har han tappat sko och det skulle sitta så fint om han kunde få nya skor innan helgen så att jag inte drar ut på det hela. Han behöver lasttränas några gånger innan dock så det kommer ta ett tag, eventuellt åker vi kanske ner dit den 12 oktober, det återstår att se om Maria (hon som vi ska till) kan då eller inte,
 
Är riktigt taggad på att se vad som är fel nu och få lite tips osv, det skulle hjälpa så himlans mycket. 
 
Såhär kan det ju se ut... 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0