FOTAT

Har precis varit i stallet med Karin och Killander som har fotat!Laddar upp bilder


Karin och fina Killen


Gosis älsklingen


Gulle Killander


Världens finaste





















Alldeles strax

Ska snart iväg och rida fina killen, blir nog ett dressyrpass på ängen, lika som igår. Måste även passa på att säga att hans galopp är något helt annat nu än förut, den är mycket mera bärig och mer tryck i, roligt med framsteg!!


Vet inte varför

Jag vet inte varför min fina kille är så vacker, han bara är det. <3





Herre

Det var så jädrans länge sedan jag bloggade nu så tänkte slänga upp ett litet inlägg faktiskt bara för att!

Ridningen på Twist har blivit super duper mycket bättre, galoppen är kanon nu förtiden och hon jobbar faktiskt mycket på egenhand i den nu, en bärig och jätte trevlig form, det som behöver jobbad mera på är nog mest själva fattningen då!:) Är så super nöjd med henne, hon är verkligen en ponny jag är förälskad i, så trevlig och sammarbetsvillig, hon kan gå långt faktiskt!
Ser fram emot nästa tävling då jag säkerligen kommer att välja henne, känns så bra nu,älskar den lilla skiten!

Sen har vi ju min man också, Kvirreponken, han mår toppen och livet leker! I tisdags longerade jag honom utan snodd eller hjälptyglar, det roliga var att när jag tog in han på en volt i högervarv (då han var väldigt utåtställd) och började "dra" i inner så lättade han nästan fullt ut och började jobba upp med ryggen och släppte sig ner i formen, var faktiskt väldigt roligt att bevittna, han är klok han!
I onsdags red jag ut med Jocko, bara skrittade en runda, sedan torsdagen och Fredagen var det vilodag! Igår red jag på ängen i gummistövlar och mjukisar(INGET ATT REKOMMENDERA), då red jag igenom honom, känns faktiskt som om att han har fått en mycket mera framåt och uppåt galopp, jätte härligt!
Idag ska jag också dit och rida lite, blir nog på ängen, lite dressyr :D

Men som sagt, hästarna funkar bra nu och det är super roligt när man börjar finna utveckling!:D


Min älskling


RSS 2.0