Yes, internet funkar!!

Dom hade internet utan lösenord, YES! Kan ju uppdatera lite då :D

Kvirre tog 45 min att lasta idag för han är rent utsagt en liten pussy... Men sen när han väl går in så är det nemas problemas. Nu står dom och äter i stallet och det är två små pojkar här i  8 års åldern som är jäkligt roliga måste jag säga.
Sitter nu i husvagnen oh lyssnar på spotify och sjunger med, fan så gött det är!
Imorgon blir det upp vid 8 kanske och fodra hästarna, sedan vet jag inte riktigt hur dagen kommer se ut, kommer vara ruskigt skönt alltså, landskapet här är *to die for*, på riktigt!
 
Lite bilder då!
 
Står då i husvagnen när jag tog denna bild, OK utsikt!
 
In till gården
 
Föööölisen
 

Jag och vän Kajsa
 
Satte mig i gräset ett tag osså
 
 
 
 

Snart bär det av

Hejsan!

Idag vakande jag runt en klockan halv ett(seg som man är)... fan så lat man e egentligen..
Men som sagt idag åker vi,vi rullar väl iväg klockan 5-6 eftersom att päronen jobbar, sedan tar det väl en timme och 20 min att åka dit vi ska med transporten, det ligger alltså mellan enköping och sala, blir som en liten roadtrip.
Vi måste även ner till Lindholmen och hämta transport då vi hyr en, har ingen egen då jag varken tävlar Kvirre eller "brukar" åka iväg med honom, då kan man lika bra hyra en för 250 kronor!
 
Kameran följer självklart med och om jag känner min vän Kajsa rätt så kommer hon fota lilla minsta hon ser med den, can't blame her! Åker alltså ner med mina två bästavänner vilket ska bli skiiiiiiit kul, att bara andas hästar varje sekund, mumsfillibaaaabba!
 
Vet inte om jag kommer kunna blogga för att som sagt, internet och tekniken kanske inte vill sammarbeta, och sen så tycker jag att blogg.se på mobilen är skit, 99% av tiden får jag inte upp bilder och nu på senaste kan jag inte ens logga in, så allt hänger på denna kära fina underbara dator!
 
Seee ya!
 
Jg och grisen i vintras, liten jacka jag har va?

Packa

Ska strax åka till Kvirre för att packa ihop lite saker som ska med imorgon när vi åker. Måste även ta hem lite schabrak och tvätta så att dom är fräscha!
Vi åker alltså till Stina,Mårten och Angelica imorgon för lite stalljobb med hästarna osv, ska bli underbart!
Vi kommer att vara där i en vecka och jobba,rida o bara umgås, dom är så jädrans trevliga människor:)

Nu skall man bara komma ihåg vad som ska packas med, alltid lika frusterande när det känns som att man glömt något, fast å andra sidan så är jag inte så kinkig, har ju inte direkt en hel lista med "vitaminer,tillskott osv", jag och Kvirre kör på simpelt :D
Sedan så vet jag inte om jag kommer att ha internet under veckan som vi är där, iallfall så kommer jag inte kunna lägga upp bilder tror jag, fast ´kan ju förska fixa för internet vet jag att dom har, men sen så är det ju en kod och grejer om man själv ska kunna logga in osv.
Men vi kommer iallfall ha det super bra tror jag, så får se hur uppdatering blir under den närmaste veckan:D!
 

Bästabästa<3

Gud så min fina kille gick bra idag, allt blir bara bätte och bättre mellan oss, vi blir stadigare tillsammans vilket resulterar i att vi kan göra fler saker tillsammans också, övningar m.m. Idag red jag honom med en låg och stadig hand så att han gick söka sig ner självmant och sen jobba upp sig lite utefter det. Det jag jobbade på idag var min sits, att sitta RAKT över hästen, (lutar mig annars till vänster väldigt mycket), resultatet fick jag i galoppen, då jag verkligen kollade rakt fram och verkligen tänkte på att "sitt rakt fram nu för i helvete och kolla inte ner, fokus på vägen det gjorde att jag hade honom mellan skänkeln och kunde reglera tempot mycket lättare utan att tappa honom. Nää gud så fin han var, blir lite nykär liksom, vackra vackra älsklings Kvirre.<3
 
Köpte även lite nya saker idag, bland annat en ny grimma (väääääldigt lysande röd, han är skiiit snygg i rött), sedan lite krimskrams...
 
Här har vi lilla grisen i sin nya grimma!

Upps!

Har fet glömt att blogga, sorry!
Grejen är den att när jag inte har något att blogga om så bloggar jag inte, känns lite onödigt med ströinlägg utan betydelse!

Iallfall så red ju jag och kajsa ut för några dagar sedan vilket var jätte mysigt, var ute i 2 timmar tror jag? Busade lite och hade allmänt jätte mysigt!

Kajsa och Finnegan!

hhahaah lilla grisen!
 
 
Mer bilder sen, kan tyvärr inte få upp fler nu! -.-
 
 
 
 
 
 
 
 

Uteritt

Denna dag, alltså typ snart så ska jag och Kajsa rida ut, hon lånar då våran kompis häst för hon har inte tid idag:)  Jag är just nu väldigt svettig kan jag säga, har varit strålande  sol framtills klockan 3 idag vilket var mycket uppskattat, hoppas man inte blir allt för svettig under ridturen bara!
 

Islänning

Hejsan på er!
Igår följde jag med min kååååmpis och red lite islandshäst, super fin islänning som är ridskole(häst?) som hon rider nu och ska tävla snart!
Den var verkligen super mysig och SUPER fin tycker jag, älskar färgen på den och så var den bara allmänt en gosegris, Kolfaxi hette den tror jag? Islandhästnamn är ju inte det enklaste om vi säger så xD

Hon red först ett tag, vilket såg super bra ut (nu är ju inte jag någon islandshäst expert), men hon tyckte att det gick piss dåligt och då fick jag rida ett litet tag, om vi säger såhär, jag har verkligen INGEN aning om hur man rider islänning, man kan tro att det är som att rida en vanlig häst men det är det icke, allt är ju typ annorlunda ?
Det gick iallfall inte så bra för min del för han "rollade" vilket är något dom gör när dom inte vet hur dom ska göra, för jag gav tydligen dubblakommandon som trav och tölt samtidigt vilket blev PANNKAKA. Men han var super trevlig, väldigt mjuk i munnen och väldigt sammarbetsvillig, riktigt trevlig kille! :D


Här har vi killen, svettfux skulle jag säga att han är?
 
 
Lite tjött, men kolla manen, den var större i verkligheten kan jag säga er! 0.o
 
Lite framridning!
 
Tror att det här var tölt fast att jag tog den i fel tillfälle, dock snygg lägning på frambenen ju :D

Så jävla härlig bild, lägg märke till att hans rooompa ser väldigt liten ut på alla bilder om man jämnför med framdelen!

 
Det blev inga bra bilder när jag red för dom vart tagna alldeles för långt bort när jag red, så känns onödigt att lägga upp när ni ändå ser hur han ser ut på dessa bilder :D

Vi var alltså ute i kårsta (vallentuna)vilket är BARA skog och natur, sjukt fint men kanske lite öde lagt?
 

Såhär ser det ut överallt, haha!

En annan islänning som jag tyckte var suuuuuperduper söt!
 
 

1 vecka!

Nästa Tisdag (om alltså cirka en vecka) så åker jag och två polare bort och "jobbar" hos några! Eller det är knappt som att jobba, det är mera bara jävligt kul att vara där och ta hand om deras stall och hästar, plus att jag och min kusin (som är en av polarna) får ta med oss våra hästar, det ska bli så mys :D
Åkte dit med Kvirre förra året och det var helt underbart, så underbara människor som bor där och plus att det är häst och hund för hela slanten, det gillar jag!

Kommer ta massa bilder också, då kan vi snacka bra uppdatering på bloggen!:)))


Kajsa och ubald!


Jag och en stooor häst!
 

Till vänster är stallet!
 

En till stooooor häst!
 

HuseN!

Nada ridning

Idag blire ingen ridning för min del! Blir att ligga hemma och slappa ett bra tag, alltså hela dagen. Har lite skit som pågår i privatlivet, men det är bara att skaka av det, något som jag faktiskt är bra på!

Jag har hästarna, familjen och massa fina vänner kvar, även fast du nog är borta, men helt enkelt så spelar det ingen roll, när vänner bevisar att dom inte är värda att kämpa för, varför ska man då ens försöka? Jag spiller inte tid på folk som inte ens försöker, det ska man aldrig göra. Det är bara att leva och se vad som händer senare, älskar mina nära och kära (oj vad kliché det där låter)....
 
Mitt stöd.
 
 

HEJHEJ

Vilken otroligt kreativ rubrik, men som sagt, HEJHEJ!

Jag red lilla grisen idag (aka Kvirre), han var riktigt konstig i början måste jag säga. Han var slajmig till en början, fast jag var nog minst lika mycket ur balans, har ju inte ridit på allvar så att säga på ett litet tag...
Men med lite fokus så löste det sig och han super trevlig!


Kvirresnack!

Fick en liten kommentar som löd att Kvirre tydligen inte är mjuk när jag skriver att han är mjuk och att han inte har någon ärlig framåtbjudning?

Visst kan jag förstå att det kan se ut som det på bilder osv, men som sagt bilder är tagna i vissa moment, och han är en häst som har ganska öppen käft när man rider honom och ibland fångar man dom på bild och ibland inte, jag lägger inte upp oärliga bilder utan jag lägger upp bilder på honom, så han ser ut så att säga. Han är en travare, alltså har han inte allt kvalitéer som vissa andra hästar har, men jag må säga att han är en gudomligt vacker häst även fast han inte har någon toppstam eller top gångarter, han är en ärlig häst som ALLTID försöker göra sitt bästa, sen om han inte har någon framåtbjuding, ni är mer än välkommna att sitta upp och testa och se att ni kommer inte hitta någon mer sammarbetsvillig häst än honom, varken spö eller sporrar behövs, jo varför? För han har ett eget grundtemp och en framåtbjudning som heter duga!
Menmen, ni kan ju bara bedöma av det ni ser, även fast det ibland är lite knaaasigt :D
 
 
 
 
Själv så tycker jag att han ser riktigt snygg och trevli ut på bilderna ;)


Detta ska jag ta mig en funderare på!;)

New Bilder

Red på ängen idag igen, bad min kompis komman ner och fota, eftersom att vi bara bor 3 min ifrån ängen så var det inga problem!

Han gick jätte bra idag igen, mjuk och fin i handen, gash vad han är underbar!
 
 
 
Det är ju roligt att han har stäng mun iallfall...Seriöst checka in gapet på han?
 
 
 
 
Det var väl det jag hade att bjuda på för denna dag, TACK OCH HEJ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fan

Råkade länka fel klipp,
 
HÄR KOMMER KLIPPET NÄR JAG RIDER KVIRRE!

http://www.youtube.com/watch?v=xjxHOkLzSFY&feature=youtu.be

Filmklipp på Kvirre

Jag vet ju själv hur kul det kan vara att se filmer på hästarna istället för bara bilder! Så nu har jag laddat upp ett när jag rider Kvirre också, det är lite halvvaig kvaliteé men bättre än ingenting, eller hur?:)

Vi pratar ganska mycket i denna video, min kompis Killander är den som filmar, han var dock väldigt fin det här ridpasset kommer jag ihåg!
I slutet av filmen så ser han sin kompis Finnegan komma, då blir han glad ;)
 
LÄNKEN:
http://www.youtube.com/watch?v=3Q7gk3PFwuk&feature=youtu.be
 

Twist

Åh kollade igenom lite gamla bilder på när jag rider Twist, eller dom är inte gamla utan från i vintras!
Saknar faktiskt att rida den lilla damen!
Här har ni ett litet filmklipp på när jag rider henne, klicka bara på länken!
 
http://www.youtube.com/watch?v=3Q7gk3PFwuk&feature=youtu.be
 

åH MIN KAMERA

Jag kan nog faktiskt ta och säga att min Kamera inte funkat, eller den har kunnat knäppa bilder osv, men inte laddat över till datan!? Fast alldeles nyss bestämde jag mig för att åtgärda problemet genom att gå in på dator, och vips så låg bilderna där nu som jag försökte ladda över?
ÄR SÅ GLAD NU!
Den åker helt klart med den 31 Juli!
 
En av bilderna som jag prcis laddat över, när jag rider Pepsi från ridkskolan!

You make me happy


Ridpasset

Var som sagt hos min fina kille idag, han var extremt lerig när jag tog in han och hans fina hagkompis Finnegan.
Tog väl sesådär 20 min att bara få av den torkade leran, tokhäst som ALLTID ska rulla sig i det äckligaste partiet i hagen USCH.

Red ner till ängen (för er som inte vet så är det en stoooor äng cirka 3 min ifrån där stallet står).
Red fram han i en väldigt stadig och låg form, tempot fick han själv välja. Gjorde mycket sidförningar och flyttningar samt volter, inte så höga krav till en början, utan bara så att han själv får komma igång och bära upp sig själv.  Efter 10 min framridning i trav så började han hitta sin takt och då började jag långsamt korta upp han lite i formen, så gjorde jag så tills jag kände att jag hade han där han ska vara, en bärig form där jag ska kunna hålla tyglarna som silke, vilket jag kunde.

Sedan galopperade jag några längor på ena "långsidan" på ängen, han har ju inte så mycket galopp till en början så fokuserade på att ha han ganska lågt och inte störa honom det minsta, för mig handlar det mycket om att han ska hitta till takten själv med lite hjälp från mig, efter lite "galoppombyten" (när han gör galoppombyten så tar han ett litet travsteg emellan, så söt), så bara pang, han var silke, jag behöve bara sitta där och styra med skänklarna, och när jag säger bara styra med skänklarna så menar jag att han är så pass bärig i kroppen så jag håller knappt NÅGOT i munnen på han.
Han var underbar idag och gud så jag älskar min lilla gris!
 

En bild ifrån förra sommaren, han är ganska biffig må jag säga!
 
Kanske försöker ladda upp en film sedan som är filmad i våras, får se hur det går med den biten!

Åsikter

På denna blogg har jag valt än så länge att inte skriva så mycket åsikter osv, av den enkla anledningen av att det finns redan så förbaskat mycket åsikter inom ridsporten och för att jag har så pass mycket åsikter i "verkliga" livet, dvs utanför bloggen, därför tycker jag att det är skönt att kunna avvakta med att skriva om vad jag tycker om tex varför den outfiten är skit ful eller den utrustningen ger jag en fet diss till, varför skulle det egentligen spela någon roll och varför ska jag ens ha en rätt att uttala mig om vad jag tycker är FULT medans någon annan kanske tycker det är jätte fint? Nää sånt där är lite barnsligt för mig, jag ser inte hästar som en skönhetstävling, i slutet så är det ändå att dom är fantastiska djur som iallfall jag älskar att umgås med, då spelar det absolut ingen roll vad jag har på mig, eller hästen!
Haha sen är jag ju alltid lite luddig av mig när jag skriver, men visst är det lite charmigt.................
 
Lite rosa hår

Hej, igen

Tänkte bara meddela att det regnar som foan här och åskar, hinner nog inte rida idag och vädret tillåter mig inte riktigt heller rida, vad är det här?
 
Kan även berätta att förhoppningsvis så åker jag och mina två vänner iväg och "jobbar" (bara njuter) hos mårten och stina den 31 Juli - 8 Augusti, ska bli så ruskigt härligt!
 
Hon har väldigt fina hopphästar där och här är en av dom, 183 cm höga Adde som tyvärr inte kan tävla längre vilket är jätte synd, han är ju bara 7 år gammal! Han må se stor ut, men han är så fint riden så du behöver bara sitta där!

Tog med Kvirre dit också, älskar det röda schabraket! :D
 

Schemat

Hostade precis upp släm på datan, trevlig morgon/dag!

Jag ska berätta en liten historia som hände vid 11 tiden när jag låg och sov. Jag ligger och sover med öppet fönster när jag hör mamma sätta igång ett låtande redskap, nämligen gräsklipparen, din värsta fiende på morgonen. Iallfall så står hon utanför mitt fönster ett bra tag men så hör jag något börja smattra mot fönsterrutan och gräsklipparen stängs av. Jag kikar ut genom fönster för att se vad det är som låter så förbannat, men ser ingenting förutom lite moln och en strålande sol, försöker somna om men blir förundrad över ljudet, vad kunde det vara? Så reser mig upp igen och kikar ut, då regnar det?
Jag blev så förvirrad, för jag hade ju inte sett något första gången? Nej men min morgon blidde förvirrad så valde att somna in tills nu, utvilad och klar för dagens bravader!

Jag ska åka till stallet strax för vid 4 ska jag och famila åka till Kista och käka och sedan kolla på BIO!
Vet inte vad jag ska rida för något idag, eller jag kanske ska longera ett pass? Återstår att se, HEJ SÅ LÄNGE!


Fakta

Kanske är dags att köra lite smått och gott fakta om mig själv? Here we go
 
Jag är 163 cm lång- Eller så kan man kalla det kort...
 
 Jag älskar ost- Ost, ost i alla former (förutom sån man har på kex, lite "finare" ost, smakar avdankat svett), ost ska vara fettigt och flottigt och YUMMY, ost är HIMLEN. *överexalterad*
 
Jag säger råtta/råttan väldigt ofta-  Det är ett ord som väldigt ofta förekommer bland mig och mina vänner, "råttan".
 
Jag har minst 10 kuddar i min säng- Helt enkelt för att jag gillar att sova ihop kurrad med mycket saker, sover även på ett täcke för det blir för tunnt med bara ett lakan, patetiskt? JAG VET
 
Jag har haft sönder min Iphone 5 gånger- Måste även lägga till att det är på ett halvår också,jag är inte klumpig, den har bara "flygit iväg"...
 
Jag sover till 12-1 på sommarlovet- För att jag är uppe sent.
 
Jag hade en hund vid namnet Malte, men han blev skitzofren- Helt sant, han blev två olika personligheter, läskigt men sant, lite komiskt också om man bortser från den sorgliga delen.
 
Jag är rädd för "harkrankar"- För er som inte vet vad det är, GOOGLA, läskigaste flygande insäkten som finns.
 
Jag gillar att prata- Det beror iof på, men om vi säger på "tillställningar" som fester så kan jag babbla på rejält, om personen tillbaka är trevlig så att säga.
 
Detta får räcka för denna gång, TACK OCH TJA!

hejhej
 
 
 
 
 

Ipren mjuka kapslar

Okej, nu när jag har suttit här och kikat igenom lite bilder som jag har, så såg jag något av det mest groteska jag någonsin skådat. Ni vet dom nya Ipren mjuka kapslar,`? Jag tog en för första gången i vintras, och min läpp svullnade upp lite granna, tyckte det såg kul ut så tog en igen kanske cirka 1 månad efter det vilket resulterade i EN SVULLEN LÄPP SOM GJORDE SÅ ATT JAG INTE SÅG MÄNNSKLIG UT.
Jag kommer att visa bilden, men akta så att ni inte mår dåligt, ha en papperskorg inom sikte ifall ni skulle lägga en kaka.
 
HAHAAHAH, ser ut som kalle ankas fru Kajsa... åh så hemsk den är

Har alla...?

Fint väder utom jag? Vädret är Piss här i Vallentuna, eller ja inte idag kanske men vad spelar det för roll när jag ändå inte ska rida? Inte direkt så jag kommer att lägga mig i solen och steka i hopp om att bli brun när det är 30000000 moln på himlen (jag räknade inte men mitt öga är bra på att uppfatta)..
Idag är jag faktiskt pigg på att göra något, fast jag har ingen aning om vad? Rör mig helst inte mer än 10 min hemifrån heller, jaja, får väl bli att glo på film hela dagen som jag skrev i första inlägget, jätte roligt!!

En jätte jätte ful egopic på mig och Justin Bieber, han kikar fram under min haka!

Dagen?

Denna dag är en vilodag för min del, på Måndagar rider en "kvinna" vid namnet Ulrika honom för att hon tycker om Kvicken, då känner jag att då kan hon lika bra få rida honom Måndagar så att jag verkligen får VILA!
Jag har verkligen ingenting planerat förutom att glo på film och en joggingtur på kvällen (eventuellt en joggingtur), känner att det är dax att gå ner lite kilon kanske, BORT MED KAGGEN! hehe

Får se vad som bjuds på denna afton, om det är mat så är jag mer än nöjd!

En trevlig bild att bjuda på, mig och katten Curry!

Presentation?

Jag vet inte om jag någonsin har gjort en presentation?  Jaja vi kör en liten nu!

Mitt namn är Felicia Götze, fast går under smeknamnet "Lisse". Jag är nu 17 år gammal och fyller 18 den 14 Januari 2013! Jag har ridit ända sedan jag var cirka 6 år gammal och har aldrig tröttnat. Började på Vallentuna ridskola då men bytte över till Högvreten som ligger i Upplandsväsby vid (oj har totalt glömt vilken ålder det var vid, men kanske 11 tills jag var 13?) bytte då tillbaka till Vallentunda Ridskola som jag rider på än idag. Rider även min farmors häst Vicken Kvicken (Kvirre) sedan 4 år tillbaka och man kan säga att han är som min egna häst. Han är faktiskt 20 år nu och en travare som är ridhäst. För mig är han det bästa som finns och jag älskar honom mer än jag älskar mat (vilket jag VERKLIGEN gör).
För mig är dressyren väldigt viktig och väldigt rolig så jag skulle nog säga att jag väljer den framför hoppningen, men hoppning är också roligt.
Ja det var väl iallfall en liten presentation som får duga! :D


Här har vi Kvirre!

Lilla grisen!
 
En bild från förra sommaren på oss!

Våran första och sista tävling!

Krulisen!

Jag själv i ett väldgit oattraktivt format
 
Kvirrisen i höstas!

Kvirre och jag i våras!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hur skulle min drömhäst se ut?

Åh det är en sån jäkla svår fråga tycker jag för det är så många som är så underbart vackra.
När jag var liten var jag jätte mycket för ljusa färger tex, skimmlar,isabellfärgade osv, jag kan säga att det är jag än idag, det är något som tilltalar mig hos dom.
Sen vill jag ju gärna att den ska ha bra gångarter men framförallt ett bra psyke, det är jätte viktigt för mig att min häst är "smart/klok", roligare att jobba med såna hästar enligt mig!
Eftersom att jag inte har någon speciell drömhäst så tar jag lite bilder från google som visar vad jag tycker om!

 
Sjukt svårt att hitta bilder på google men det här är väl något som kan beskriva vad som faller mig i både kroppstyp och färg, ljusa och ganska rubusta/kraftiga!

Sen måste jag även säga att jag tycker att Vicky som bloggar på "Ponilovers.blogg.se" har en väldigt fin ponny vid namnet braven. Riktig cool alltså!
 
 

Vill ha..

En ny design! Min är HELT OK, men när man kikar in på andras bloggar som har typ världens finaste så blire lite surt att inte ha en sådan själv! Kanske kan be någon fixa en ny och fin åt mig? Eller så skiter jag i det och nöjer mig med den jag har.
Exempel på snygg design:
 
Tyras blogg som jag tycker är vacker.
 
 
 

DÅLIG

Jag måste nog erkänna att jag suger på att blogga/uppdatera... Ibland har jag mycket att skriva och ibland inget, på den senaste perioden har det varit NADA.
Men nu slänger jag upp ett litet inlägg med egentligen inget innehåll, bara lite blablabla!

Har ju knappt något att skriva om, men snart så om jag och mina två polare Kajsa och Jocko åker iväg och jobbar på ett försäljningsstall, då kan jag nästan lova att det blir mycket att skriva om!
Vi åker kanske 25 Juli,HOPPAS!
 

Här är det som vi bor isåfall, har varit där två gånger tidigare, mer underbara människor får man leta efter!

Älskar ju hundar


Dagens morgon planer

Ja jag är så sjukt dålig på att planera, jag gillar att chilla runt utan krav men ska försöka säga hur jag vill att min morgondag ser ut!
 
* Åka och Shoppa kläder (för en gångs skull, hatar att shoppa kläder) med mamma och min syster
* Iväg och rida Kvirre med grimma utan bett, för att det passar oss så jäkla bra och finns inget bättre än den känslan.
* Kvällen vettfan, kanske träffa någon kompis? Kååååmpis är rolig

Här ser ni hur brutalt inte fullsatta dagar jag har, är en stolt chillare....
 
Åååååh fan vad gott, äta ska jag också göra!!
 
 

Runhoppet

Idag har jag varit och kollat på hemma klubbens Vallentunas Runhopp! Det är super kul att kolla på storhäst tävlingar där hästarna verkligen kan hoppa! Alla (dom flesta) är så sjukt duktiga och visst så krävs hästen och blablabla men samtidigt så krävs modet, vilket jag inte vet om jag skulle ha för de högre höjderna, beundransvärt faktiskt, riktigt kul att kolla och beundra dock, kanske i framtiden om man köper sig/hittar en bra hopphäst så kanske man kan ge sig ut på lite tävlingar, sjukt skoj ju!
Kvirre och jag skulle säkert klara 1m bana utan problem för han är så jäkla go, vill verkligen, men det återstår nog att bli en dröm, allt kan ju inte bli verklighet ;)

Höppa kan han jö ;)

RSS 2.0