beslut

Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska rida nu eller senare? Har lite besultsångest men eftersom att det verkar regna ute nu så blire nog ikväll, hoppas på lite goare väder då!
Funderar på lite hoppning?
Det är ju så himlans roligt och det tycker Kvirre också så man kanske ska försöka sig på några småhopp för skojs skull, lätt värt!
 
Imorgon är det ridning på Veda om jag kommer ihåg rätt? Vet dock inte om det är dressyr eller hoppning än, hoppas nästan lite mer på hoppning för isåfall blire första gången på storhäst, ska man vara nervös? ;) Njaaa, efter veckan hos Angelica hoppas jag att jag har mer självförtroende inom hoppningen då det brukar brista för mig där, har aldrig riktigt lärt mig "hoppning" än, vet hur man tar sig över ett hinder och hur man rider emellan men har absolut ingen aning om avstånd osv.
 
Och nu när jag kikar ut så ser jag att det regnar ganska mycket, vad hände? Vill inte ha regn, visst kan det vara mysigt när man ska sooova lite men inte nu, när man helst vill sola och lägga standrad brännan innan skolstart, fy...
 
Skriver lite fler inlägg nu när jag är uttråkad, såhär ser dagen ut iallfall!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0