DAG5-STALLTÄRNA

Tja....
 
Idag har varit en allmänt chillad dag för oss alla, vi har ätit och fixat lite i stallet, inte mycket mer än så. Kvirre fick vila idag och Finnegan (jockos häst) hade en lös sko så¨hon kunde inte rida heller, men Angelica som som äger stallet sa att hon kunde slå på skon imorgon vilket är GULD!

Kajsa red Larry på ängen idag, så jag fotade lite men har inte laddat över bilderna än, han blir lite halv dåsig på bild också vilket är synd för han är så snygg i verkligheten!
 
Vi har chillat med hundarna idag, dom har tre hundar, Lizzie,Addo och Lukas, tre mycket underbara hundar som är sociala till 1000, Lukas kallas dock guldfisken för han är allmänt retarded...
Vi tog in fölisen och Majsan idag också (dom går annars ute) för imorgon ska Majsan åka iväg och så ska vi se om hon har en ny bebis på G, kämpe glöd på den hästen, klämmer ut lite ungar varje år, ligger  i alltså!
 
Imorgon blir det lite ridning osv, dagarna är helt underbara, vill inte åka härifrån  :( På onsdag blir det hämfärd, vilket inte är kul, vad ska man göra då? Sova till 1 på dagarna och vänta tills middagstid kanske? Nej usch fy, längtar inte, vill bo på en gård faktiskt, drömmen!
 
 Mer uppdatering imorgon dåra, blir tyvärr ett inlägg per dag, hinner ju inte mer 0.o
 
I center på denna bild skådar vi Lukas! Retard hunden...
 
Lilla Lizzie, hon fastnar inte så bra på bild...
 
Addo, ni ska veta hur stor han är asså...
 
Kajsa och Larry ifrån gårdagen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0