Utsläpp

Sådärja, en månad in i flytten och Kvirre går nu med valackerna i stora hagen! Vi åkte till stallet 08:30 för att släppa ut han med dom, det gick super super bra!

Han markerade exakt vart han ville ha alla och om det blev en trängd situation så backade han försiktigt ur den och började om på nytt, han skötte sig galant likaså de andra hästarna!

Han har fått en förföljare också, Shagal som är hans boxkompis! Dom är verkligen as bra polare och Shagal är låg i rang så han vart nog jätte lycklig när Kvirre kom in i flocken! Vart än Kvirre gick så gick Shagal, Kvirre rullade på ett ställe, Shagal rullade på exakt samma ställe efteråt, Kvirre gick på rundtur i hela hagen, Shagal likaså, då var verkligen jätte söta, kompisarna!

Vanligtvis så är dom 7 eller 8 hästar i hagen men 2 av dom går i andra hagar nu pga skada, en av dom är "ledaren" så vi får se hur det går när han släpps ihop med alla också! Men det känns ändå bra för då har Kvirre hunnit bekanta sig med alla andra!

Jag är jätte nöjd med hur det gick, knappt 2 små sparkar inträffade men ingen skada eller träff, verkligen jätte härlig flock, as bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0