Det här med NH

Så fort jag går in och läser bloggar som fokuserar på NH så känner jag hur allt faller på plats. Det är ett sådant sunt och välutvecklat tänkande så jag kan inte annat än att hålla med om det som skrivs. Även fast vissa saker är lite luddiga så vill jag så gärna lära mig för jag tycker det är så intressant och verkar vara en sådan bra metod att använda. Bli inte förvånade om jag skriver flera inlägg om detta, kommer säkerligen hända, haha. 
Ej min bild, men den är fin. 
 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Svar på kommentar: Åh, tack haha! Det är ju så tröttsamt med folk som påstår sig stå för saker de själva inte följer...

För övrigt, RIKTIGT snygg header! :)

2013-06-11 @ 08:58:19
URL: http://livetsomemilia.horseworld.se/
Postat av: - S C H N A I L G U L L -

NH - i love it! Försöker köra lite NH stil med min polle dock inte helt NH. Men samma tänk då jag tricktränar med henne! Funkar super och jag upplever att hon är såååmycket gladare sedan dess!

2013-06-11 @ 10:59:11
URL: http://schnailgull.blogg.se
Postat av: Rebecka

Sv: Då är jag och jag lika på den fronten. Visst kan det vissa gånger krävas mycket tålamod, men man får tillbaka det i slutänden. :)

NH är ett fantastiskt sätt att vara med hästar. Det har hjälpt mig att komma min häst så mycket närmare och varje dag faller fler och fler bitar på plats. Det är ett stort pussel att lägga, men det bästa är att man inte behöver ha alla bitar för att börja. De kommer, när man är redo att ta emot dem. Håll ögonen, men framför allt hjärtat, öppet, så kommer du komma långt. :)

2013-06-11 @ 12:10:50
URL: http://evasjohus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0