Kvicken ?

Jag har inte berättat än vad som händer med Kvicken nu när Shatte inte finns med oss längre... 

Samma dag som Shatte somnade in så flyttade vi Kvicken till min kompis carros stall uppe i Angarn här i Vallentuna. Som ni vet (eller inte vet) så har Carro sina två hästar Pirre och Cesar där. 

Hela den torsdagen var väldigt jobbig  för mig då jag både skulle behöva gå igenom att förlora min ena halva samt flytta min andra halva till ett helt nytt ställe med 8 nya hagkompisar. 
Ni läste rätt, Kvicken går nu med 8 nya killkompisar uppe i en stor hage på bete nu i sommar.

Ihopsläppet gick över förväntan och inga skador skedde. Dom andra hästarna var självklart på Kvickis lite men han skötte det bra. Efter ett tag ville han bara stå och beta och få vara lite ifred... 

Jag har inte haft tid att bearbeta någonting känns det som.... Jag har jobbat hela helgen nu så jag har egentligen stängt av alla känslor som går att stänga av. Jag vågar inte ens tänka på Shattes namn i mitt huvud... Jag är så rädd att falla sönder i bitar då, och jag kan inte det, jag har fortfarande ett ansvar, det är att ta hand om Kvicken så bra som jag bara kan. 

Kvicken mår bra. Han går och betar i hagen och närmar sig flocken mer och mer för varje dag. Det här kommer bli bra tror jag. 












Halvt kassa bilder från ihopsläppet

Bilder från torsdag-lördag


Lilla araben Midnight och han<3





 

Sen bara älskar jag den här bilden som min bonuspappa tog på Kvicken och Herkules i hagen häromdagen. Ser lite ut som att dom är två westernhästar ute på en ranch någonstans i USA... Kvicken har fläckar som ni ser på bilden, det är tydligen trivselfläckar har jag fått höra..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0